vineri, 1 iulie 2011

Tom Boxer

   Mie imi place muzica lui Tom Boxer,,,voua??
melodie preferata : Tom Boxer feat Antonia - Morena


  
 



Tom Boxer, a.k.a. Cosmin Simionica, a lucrat ca DJ la mai multe posturi de radio din Craiova si Bucuresti. In 2000 a plecat la Londra unde a lucrat ca Dj si audio-producer la Plastik Fantastik. Tot la Londra a adoptat si numele de Tom Boxer: “Numele de Tom Boxer l-am luat in timp ce lucram in Londra, la Club Malibu Stacey. Am lucrat cativa ani in radio si ca DJ si pe productie, dar am renuntat pentru ca am inceput sa compun si sa produc muzica”, a declarat Cosmin Simionica, citat de ProTV Magazin.
In 2007 a atins experienta necesara pentru a se face remarcat in showbiz ca producator. Astfel a inceput colaborarea cu Anca Parghel si Mike Diamondz – Dream City.
Piesa “Zamorena”, primul release de pe albumul cu Anca Parghel, a fost primit extraordinar de romani si in topurile muzicale. “Dream City – Deep In Love” cu Mike Diamondz a fost deasemenea o reusita muzicala cu un videoclip realizat chiar de Tom Boxer.
In prezent Tom Boxer in colaborare cu Anca Parghel au lansat pe piata albumul “Zamorena”. Materialul include hiturile “Zamorena” si “Brasil” – piesa ce a fost compusa pentru Eurovision insa nu a trecut de preselectii, fiind acum pe lista de rezerva.
Anca Parghel a absolvit conservatorul in SUA iar acum preda in Belgia. A sustinut concerte de jazz alaturi de Aura Urziceanu in intreaga lume si a lansat pana acum 6 albume de jazz in Germania.


                                                                 



                                                                   ***by kornel***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu