duminică, 3 iulie 2011

Morandi


melodie preferata : Morandi- midnighat train

         
Trupa Morandi este alcatuita din Marius Moga si Andrei Ropcea. La inceput “Morandi” a fost un proiect a celor 2 care doreau sa demonstreze ca o piesa poate ajunge hit fara a beneficia de publicitatea facuta in cazul in care ar fi fost cantata de un nume deja cunoscut.
Astfel, lansarea primului lor hit, “Love Me”, a decurs conform planului, toata lumea dorind sa afle cine este in spatele acestui succes.
La numai 23 de ani Marius Moga detine 70% din piata muzicala romaneasca. Fiind contactat de Adi Sana, solistul trupei Akcent, pentru a-i propune sa colaboreze la urmatorul album al trupei, Marius Moga ajunge in Bucuresti in 2000. El accepta si toata lumea ramane placut impresionata de noul sound. Astfel incep colaborarile cu majoritatea trupelor romanesti.
A doua jumatate a trupei Morandi, Andrei Ropcea este originar din Pitesti. El l-a cunoscut pe Moga in Bucuresti dupa ce a intrat la Conservator.
In prezent, dupa ce a avut un enorm succes cu albumul “N3XT”, Morandi trece din nou granita, de aceasta data in Rusia.
Albumul a fost lansat in Rusia in parteneriat cu unul dintre cele mai populare posturi de radio rusesti.Cel de-al doilea single al lui Randi si Marius, “Angels ( Love Is The Answer )”, a fost foarte bine primit, devenind una dintre cele mai difuzate piese la ora actuala.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu