Bobby Solo (Roma, 18 martie 1945.) A fost sintetizat? Nume de utilizator cântăreţi italian Roberta Sattija, popular 1960-e. Persistente vor rămâne amintit En per melodie Viseu Una Lacrima sul, care a fost realizat 1964th? Sanremskom festival. Bobby Sola au numit "italian Presley.

Biografie
Bobby Solo a fost, ca mulţi tineri? Şi de această dată, un mare fan al Elvis Presley, care este de ce si canta la chitara?, Compunând şi cântând. În toate Elvis imita, coafura, modul mod de a canta, asa ca luat pseudonimul său. UO Sau de către managerii de etichete italian -? Dischi Ricordi şi a lansat primul său single placă "Ora che gia sei UNA donna" / "Valerie" (1963) După care a avut loc in 1964?.. la Festivalul de la Sanremo cu melodia "Una Lacrima sul Viseu" şi a făcut un scandal, deoarece acesta a acţionat cântând (a cântat în redare), care a fost apoi interzis. Prin urmare, este descalificat, dar nu este interferat cu succes cu publicul - piesa a devenit un mare hit, nu numai în Italia deja? în întreaga lume, chiar şi în ceea ce atunci era Iugoslavia. A fost o balada foarte vocal, care a avut cu baritonul său solid cântat. Piesa a fost pentru că timp şi aranjament neobişnuit, dar elegant, ritm accentuat (chitară bas) şi soloing chitara eficiente (cu distorsiuni ale sunetului Enjem? Cu ajutorul fercerera apoi curent). Bobby Solo a devenit un star.

Ve? următor este anul 1965., a câştigat Festivalul de la Sanremo, care a cântat melodia "Se Piangi este ridi", cu care a cantat la Eurovision Song Contest şi a câştigat locul 5. La San Remo a câştigat o dată, 1969. cu piesa "Zingara", care a devenit, de asemenea, un mare succes (un duet cu Ivo Zanicchi. A fost, de asemenea, perioada de apogeu a carierei sale. şaptezeci lui stele pentru? pătează principii, el a concertat si inregistrat pe, dar nu semnificativ ?-le succes.

Ultima sa apariţie în festival Sanremskom a fost în 2003. ani, cand canta un duet cu em Little Tony,? a cântat "Non si mai Cresco.

Festivalul de spectacole
Bobby Solo a jucat de 12 ori la Festivalul de la Sanremo, urmatoarea lor piese:
* 1964th - "Una Lacrima sul Viseu" - cu un american care cântă em Frankie Lainoem,
* 1965th - "Se Piangi este ridi" - Cu Christy New menestreli,
* 1966th - "Questa Volta" - cu trupa britanică The Yardbirds,
* 1967th - "Canta ragazzina" - cu un american bucată de sârmă cântăreţi Connie Francis,
* 1969th - "Zingara" - sârmă cântăreţii Ivo Zanicchi
* 1970th - "Blues Romantico" - sârmă cântăreţii Gigliolom Cinquetti
* 1972nd - "Rimpianto"
* 1980th - "Gelosia"
* 1981st - "Non posso perderte"
* 1982nd - "Tu Stai"
* 1984th - "Ancora ti vorrei"
* 2003. - "Non si mai Cresco" - cu Tony Little