duminică, 3 iulie 2011

Sasha Lopez



melodie preferata:  Sasha Lopez - all my people
 


Sasha Lopez - Serge Istrati - un nume aparent nou pe piata muzicala romaneasca, dar cu un background solid in domeniu, a demarat de curand un proiect muzical, ale carui roade nu au incetat sa apara.

Serge s-a nascut in Chisinau, a urmat Liceul de Muzica si Facultatea de Management, iar momentul care a dat directia carierei sale s-a produs la varsta de 15 ani cand a devenit DJ profesionist in clubul Star Track din Chisinau.

Prin experienta acumulata, Serge devine DJ rezident in City, cel mai vestit club din Chisinau, unde mixeaza timp de 8 ani.

In 2005 apare pe CD primul sau mix si in acelasi an, impreuna cu DJ Nash, Serge pune bazele proiectului Studio One.

In 2006, trupa isi intregeste formula prin cooptarea unei soliste vocale -Tanya. In scurt timp, succesul Studio One depaseste granitele Romaniei, iar single-ul "Everytime" intra rapid in topurile internationale de specialitate si este inclus pe celebra compilatie a label-ului international Ministry of Sound 2008.

De-a lungul timpului Serge colaboreaza cu DJ Tom Boxer pentru "Lose control", Fly Project pentru "Wonder Girl", Vali Barbulescu pentru "Send your Love", cel mai recent single ce-i poarta semnatura fiind "Out of love" impreuna cu Edward Maya.

Recent, infiinteaza proiectul Sasha Lopez si lanseaza primul sau single, Madam.

Dupa succesul pe care l-a inregistrat cu piesa "Madam", Sasha Lopez alaturi de Cat Music lanseaza "All My People", cel de-al doilea single al artistului.

Cu un sound incisiv si ritmuri dance - clubbing, single-ul "All My People" este compus de catre Sasha Lopez, Broono si Cristina Haios. Vocea feminina din piesa, apartine lui Jo, iar cea "de culoare", lui Broono. Exoticul artist se afla deja la a doua colaborare cu Sasha, debutul sau in proiect fiind facut cu piesa Madam.

"Am colaborat foarte bine si cu Jo si cu Broono si tocmai de asta am decis sa pastram aceeasi formula si pentru concerte", declar Serge Istrati.

"Am primit foarte multe feedbackuri pozitive si sunt convins la "All My People va avea cel putin acelasi succes pe care l-a avut Madam. ", adauga Serge.

Iar pentru fanii sai, Sasha Lopez a pregatit inca o surpriza: luna aceasta se vor lansa trei remixuri ale celui mai recent single al sau, "All My People.




by vantu kornel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu