duminică, 3 iulie 2011

Park Place

melodie preferata : Park Place - Out of time


Park Place - Out of time
Dupa succesul care l-a avut cu singelul I Have The World
Se intoarce cu o noua piesa numita Out of time

Biografie Park Place

Data de naÅŸtere:24 martie 1987
Park Place este un proiect muzical format din Ovidiu Junghiatu si DJ Delyno, care si-au inceput colaborarea la jumatatea anului 2009. Single-ul lor de debut se numeste `I Have The World`.

Solistul Park Place, Ovidiu Junghiatu, si-a inceput activitatea artistica inca de la varsta de 5 ani in ansamblul de dans modern `Primavara` de la Palatul Copiilor din Bucuresti. In paralel, de la varsta de 6 ani, a urmat cursuri de vioara in cadrul "Ansamblului Adagio".

Mai tarziu, la indemnul compozitorului Dinu Giurgiu, a fost indrumat sa urmeze Liceul de Muzica Dinu Lipatti, iar la varsta de 7 ani a fost admis primul in promotia sa.


De-a lungul timpului a avut numeroase spectacole si filmari, iar pe cand avea numai 10 ani a reprezentat Romania la Festivalul Bucuriile Europei de la Belgrad. Cu aceasta ocazie a fost invitat la televiziunea nationala pentru a interpreta la vioara piesa "Ciocarlia", lucru ce i-a adus titulatura de cel mai tanar interpret al acestei piese.

La 15 ani a intrat in ansamblul folcloric "Rapsodia Romana" ca violonist principal unde a activat pana la 18 ani, iar in paralel a concertat pe scena Ateneului Roman, Palatului Parlamentului, Cotroceni si a Salii Radio.

La 21 de ani a fost cooptat in trupa Esspresso viitoarea Park Place, unde a interpretat piese din repertoriul international, piese cu grad mare de dificultate, de la jazz blues, rock funk, pop la etno funk, iar la jumatatea anului 2009 a inceput colaborarea cu Dj Delyno alaturi de care, chiar de la prima incercare, a lansat piesa "I Have The World" care in prezent se bucura de un real succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu