joi, 30 iunie 2011

sfaturi pentru copiat la test.....viata de liceu

            Sa nu ziceti ca nu ati copiat macar o data pe bancile scolii ca nu va cred... eu am copiat(de multe ori)..         .........::::::::bafta si voua:::::::::...........
   
           Cu toti stim cum e sa dai test si sa fii total paralele cu subiectele data..presupun ca unii inca sunteti in liceu sau ati fost si ma gandesc ca macar o data (eu de mai multe ori) va-ti gandit cum sa faceti sa va agatati de o nota buna,,dar atunci cand nu stii si 5 e foarte bun...mai jos va prezint cateva metode eficiente de copiat...unele mai mult ca sigur le cunoasteti iar pe altele nu le cunoasteti,,,,sper sa va fiu de ajutor

O cititoare smechera :) ne-a trimis recomandările ei pentru un copiat ca la carte.„Mie mi-au fost de folos tehnicile acestea şi în liceu şi în şcoala generală. Aşadar:

1. Daca ai copiuţe mici, cel mai bine este sa le bagi in penar.
Chiar daca proful/profa sta la catedra sau in picioare si merge prin clasa, tu te prefaci ca te uiti dupa ceva in penar. De exemplu eu ma prefac ca sunt suparata si sterg cu guma nervoasa foaia .. si ma prefac ca imi caut creionul in timp ce citesc linistita copiuta din penar.

2.O metoda un pic mai complicata dar care nu da de banuit niciodata.
Scrii pe o foaie A4 ce iti trebuie pentru test .. mai ales daca sti ca e posibil sa iti dea asa ceva si il bagi in ghiozdan prima,nu printre caiete sau intr`o coperta transparenta a unei carti. In cazul in care proful/profa sta in spatele clasei .. te intorci frumos si te prefaci ca nu gasesti ceva (de exemplu pasta corectoare). Scotocesti prin ghiozdan, dar te si uiti pe foaia in care ai scris copiuta.
Salvare: Daca proful sau profa te atentioneaza spui frumos:”Ma scuzati, dar nu gasesc ….(pasta corectoare) pot cere cuiva va rog frumos? .. X-ulică ,ai pasta coresctoare?”
Si chiar daca printr-un absurd vine si se uita in ghiozdanul tau si vede foaia.. spui pur si simplu ca nu copiezi.. aia e doar foaia de pe care ai invatat si repetat in pauza .. ai azvarlit-o in ghiozdan .. (copiuta nu are cum sa fie .. scrisul este normal ..la marimea normala nu are cum sa banuiasa ca tu te inspiri.)

3. Daca timp de copiute nu ai avut si pentru lucrarea o dai pe caiet, totul este foarte simplu:

Bagi ghiozdanul in banca .. si caietul SUB sau PE el .. (spatiul dintre ghiozdan caiet si banca este mic.. caietu e usor presat si nu se vede deloc ) iar daca ai noroc sa ai in fata ta colegi .. si profu/profa sta la catedra il scoti .. apoi il pui la loc.

4. Exista pixuri speciale de copiat .. Exact asemenea unei rulete
Tragi de o portiune si iese o foaie .. si cand ii dai drumu intra la loc .. E SUPER

 5. Xeroxezi in format mic foile, caietul, cartea de pe care ai invatat si le tii chiar PE BANCA. Secretul este sa ai un penar sub care sa le poti azvarli in caz de primejdie. Daca iti tii copiuta sub penar si foaia pe care scrie, totul este perfect si nimeni nu isi da seama. Am copiat astfel chiar si in prima banca !                                       
6. Iti faci copiute pe coli, asa cum este sugerat si la punctul 2 ar articolului, difernta fiind insa aceea ca tii foaia tot PE BANCA, intre foile pe care le utilizezi pentru a-ti redacta lucrarea! Astfel te poti uita foarte usor peste sursele de inspiratie, fara sa dai de banuit !
Eu am reusit de multe ori cu astfel de “idei stralucite”, asa ca nu va pot ura decat “BAFTA LA COPIAT!”.
P.S. : Trebuie sa aveti curaj pentru a incerca astfel de tehnici, caci sunt intr-adevar periculoase, dar si lucrative, in acelasi timp. Roadele lor sunt notele bune!

7. cel mai bine e sa copiezi cu opera giust.(necesita invatarea simbolurilor pentru utilizare)
o=1
p=2
e=3
r=4
a=5
g=6
i=7
u=8
s=9
t=10
metodae foarte buna,,partea mai nasoala e ca trebuie sa inveti opera giust...dar in schimb merge perfect,,profii nu isi dau seama in nici un caz...daca comenteaza le ziceti ca reprezinta un limbaj de programare pentru calculator.
Acum sa vedem daca ati inteles ceva....descifrati urmatoare propozitie!!
b45v1 57 43897 10 5c8m p1107 95 c1p73z7 f545 f47c5
*** PROPOZITIA se ''traduce''  : ” Bravo, ai reusit acum poti sa copiezi fara frica”

8. Scoti la imprimanta in format mic,iti cumperi o rola de scoci si o lipesti sub banca.Va spun ca da roade mereu.Profesorul nu s apleaca niciodata!

9. D.aca esti fata ai un avantaj … bine, trebuie sa fii si un pic dotata, daca ma intelegeti … iti iei o bluza cu un decolteu rotund sau drept, nu in v, si iti microrezi la xerox la o marime adecvata ( intre 25% – 40%) toate foile, comentariile sau chiar lectiile din manual si apoi le pui in ordine intre sani (bluza nu trebuie sa fie mulata pe corp dar in nici un caz larga, cel mai bine este o bluza cu cusaturi sub sani sau peste bluza sa fie pusa o centura stransa sub sani astfel incat sa nu cada fituicile). la inceputul lucrarii cand ai aflat subiectele, te prefaci ca iti inchizi sireturile sau ceva de genul acesta si iti cauti fituica de care ai nevoie ( pt asta trb sa le ai in ordine) si doar o asezi prima. apoi trebuie doar sa tragi putin de bluza si te inspiri lejer. am folosit aceasta metoda la bac si am luat note de peste 9, 5 bazandu-ma doar pe fituici.

10. Scri pe o foaie ce ai nevoie la test o bagi frumusel sub o coperta trasparenta la un caiet sau o carte si 10 vine pe tava                                                                                                                                                  
11. Deci exista un pix cu cerneala invizibila daka luminezi cu ledul sau ce e din capul pixului(dar numai cu lumina din cap) se vede ce ai scris dar e bn la teze.lucrari chear examene...pixul costa in jur de 25 lei.

12. Mergeti in fusta la scoala si sub fusta va prindeti fituica cu pitziguma/elastic in asa fel incat sa nu se vada…cand nu stiti,trageti de fitzuica…cititi…si ii dati drumul…nimeni nu se prinde de nimik…poate fi utilizata si de baieti dar ei sa isi prinda pitzigumaelasticul de maneca sacoului/camesi/gecii...

13.imi scot o foaie la imprimanta subtire si lunga cu ce am de copiat apoi o pipesc in interiorul hanoracului cu fermoar si stau aplcat pe banca cu juma de fermoar desfacut si iti citesti din interioru hanoracului ;)               
14. faza ori imi iau de pe net texte in word si le pun pe telefon sau fac poze cu telu din carte sau caiet si in ore la teste il tin pe lameca de la hanorac sau intre picioare..                                                                                
15.  imi lipesc lafel foite lungi si suptiri pe picioare si stau cu picioru peste genunchi si decat ridic bulgi de pe picor si copiz                                                                                                                                                
16. fac foite lungi la imprimanta si le rulez (ca pe cuie :) ) ) ca pe un pergament dala sau ce dracu o fi il rulez subtire cam cat o tigare si il tin in capacu de la stiluou si il scot mereu si pe masura ce citesc il rotesc sa vad in continuare…                                                                                                                                                
17. dap puteti sa stati cu sapca in clasa lipiti foite pe cozoroc sau in interioru sepcii si o dai din cand in cand jos din cap                                                                                                                                                  
18. dak stai langa geam lipesti foile dupa caloriferi si te uiti printre calorifer sau peste ..                                

19. dak mai stai la geam iar e o metoda sa prinzi copiutele ci ac sau foi dalea galbene de notite scrii pe ele si le lipesti pe perdea si perdeaua o strangi in coltu in care stai u si nu le vede nimeni decat din unghiu in care te uiti tu ..

20.    metoda proprie de copiat,,doar cateva formule se pot copia cu aceasta metoda....pentru test luati o foaie de la mijlocul caietului si in locul de prindere al foii de caiet,,adica la mijlocul foii..adica in locul in care foaie este prinsa de caiet scrieti cateva formule mai importante sau mai greu de invata...merge 100%...am reusit de multe ori sa iau 10 cu metoda aceasta...bafta si voua

      Sper ca vau placut ideile de copiat..sau sa le zicem sfaturi...cum vreti...majoritatea inca le mai practic,,si imi ies de fiecare data,,eu unul nu am fost prins niciodata,sar am si profesori de treaba si poate mau lasat si ei(poate sigur)BAFTA LA COPIAT!!!   mai lasati invatul....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu